† gézus él †

†††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† ††††††††††††††††††††††††††

Rovatok

Légy résen!

A széles látókör Frei Tamásnak is jár

Már nincs sok időd

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Légy fültanú!

Jól hallottam, egy lepke szállt el?

Szexmisszió

2007.11.26. 17:26 | gézus | Szólj hozzá!

Címkék: istenközeli némi erőszak

Szimatunk sosem csal. Az, hogy a katolikus egyház nem teljesen kóser, s a házuk táján mindig is voltak istennek azért annyira nem tetsző dolgok, az ugye nem kérdéses. És itt nem feltétlenül arra a 13 évvel ezelőtti szomorú csütörtökre gondolunk, amikor is Gyulay Endre, szeged-csanádi megyés püspök heves tiltakozása miatt a Magyar Televízió mégsem vetítette le Scorsese botrányosnak titulált Krisztus-filmjét. Ennél már akkor is akadtak jóval súlyosabb gondok a világon.

A szexuális visszaélés, s akkor az édes anyanyelv még enyhén is bánik az elkövetőkkel, eddig legalábbis mindig nagyon népszerű sportnak számított az egyháznál. Tagadni persze lehet, de a legszebbek mégis csak a teológiai főskolák és kollégiumok környezetéből kiszivárgó pletykák. Ezek olyan orgiákról és beavatásokról szóltak, melyek a legjobb fetish-pornók alapját képezhetnék, amiről a szakma sajnos ma még csak álmodik.
Nemrégiben például a jezsuita rendet kezdték ki bizonyos alaszkai eszkimó falvakban elkövetett, a lelkigyakorlatokat felváltó testgyakorlatokért. A tudattágítás e sajátos formája, melyet a papok túlórában űztek, valahogy mégsem szolgált nyájuk teljes megelégedésére.
 
" He worked for God, and I was just an Eskimo child. "
Joseph Lundowski, az egyik legbuzgóbb istenszolga két faluban is folytatta áldásos ténykedését, ahol annak idején szinte az összes kisfiút végigalázta. Pedig elhihetik, isten szeretetét másképp is bele lehetett volna verni az ártatlan fiatalokba… Na de spongya rá, nyilván létezik az a pénz, amitől a sebek is jobban gyógyulnak.

Hogy miként lehet pusztán felsőbbrendű álláspontból civilizálatlannak kikiáltott népeket sorozatban megalázni, kiknek ráadásul még a píárjával is gond van, nem annyira újkeletű dolog e bolygón. Minden kontinensnek megvannak a számkivetettjei, kiknek megmentésére fantasztikusan humánus kampányokat szervezhetnek a világ érző lelkű polgárai, papjai, vagy épp pornósztárjai, s igen látványos külsőségek közt megmenthetik őket (miután persze már egészen addig a pillanatig gyakorlatilag majdnem ki is irtották a populációt). Ezen tettükkel aztán tovább táplálhatják saját büszkeségüket, diadalittasak lesznek, és ismételten elkövetik ugyanazokat, amiket már eddig is, csak immáron egy magasabb szinten. Mert fejlődés az van. És ezt a klérus sem tagadja…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gezus.blog.hu/api/trackback/id/tr33252341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása