† gézus él †

†††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† ††††††††††††††††††††††††††

Rovatok

Légy résen!

A széles látókör Frei Tamásnak is jár

Már nincs sok időd

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Légy fültanú!

Jól hallottam, egy lepke szállt el?

F*** Play

2007.11.13. 18:22 | gézus | 1 komment

Címkék: magyaragy rekláminger

Na kérem, mit érdemel az az ország, ahol a képviselői költségtérítés rendszere olyan amilyen, mindeközben valamiféle országimázs formáló célzattal, egy csak képzeletben létező, minden magyarban megbúvó jóérzésre, a messzi földön híres és kikezdhetetlen pannon közösségi érzésre apellálva korteskednek (most épp a kormányoldal felől) a becsületes magyar jellem megdicsőüléséért?
A helyzeten még az sem változtat, hogy mostanság az egész rendszer megreformálásáról próbálnak törvénymódosítást kezdeményezni. Eddig is közösen játszották kisded-, mindazonáltal elég költséges játékaikat, most meg egy nagy össznépi lelkiismeretfurdalást igyekeznek gerjeszteni? Azt kérik vegyük elő lelkiismeretünket, meg hogy itt az idő betartani a játékszabályokat? Azokat, amiket közszemlére téve épp ők kreáltak. Hiszen tudjuk, ha valaki, ők aztán igazán élenjárói az erkölcsi fedhetetlenségnek.
Néha tényleg csak nézünk ki a fejünkből… Vicc volna ez, csak lemaradt a poén?
Itt jelezzük, a szabályok betartatására - mint azt a világtörténelem egészen jól példázza - számtalan jobbnál jobb, mi több, hatékonyabb módszer is kínálkozik. Tanuljunk (még többet) a prosperáló katonai rezsimektől és felejtsük el az áldemokráciák élhetetlen vergődését!

A bejegyzés trackback címe:

https://gezus.blog.hu/api/trackback/id/tr81252051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonym 2007.12.04. 13:59:16

miért nem fütyülsz a szabályokra?
süti beállítások módosítása