† gézus él †

†††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† ††††††††††††††††††††††††††

Rovatok

Légy résen!

A széles látókör Frei Tamásnak is jár

Már nincs sok időd

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Légy fültanú!

Jól hallottam, egy lepke szállt el?

Művészet, szépség, ilyenek

2007.10.31. 16:56 | gézus | Szólj hozzá!

Címkék: nőszemély istenközeli szájíz

Apró kis figyelmesség, mégis meg kell tanulnunk az ilyennek is örülni. A vöröshajú kanadai szívtipró, Valerie Lewis épp október 31-ére időzítette új oldala hivatalos nyitányát. A meghatottságtól köpni-nyelni nem tudunk. Végre egy értelmes dolog is történik Halloween ünnepén.
Már a csengése is oly szép - The Art of Blowjob. Persze nem volt oly egyszerű az idáig vezető út, Valerie kalauzolásában azonban a pornográfia jelentésének újradefiniálásán keresztül egészen az orális szex szépségéig tehettünk képzeletbeli utazásokat; feltételezve, hogy mindig jól figyeltünk rá. Így juthattunk el a követendő útig, a taoig (értsd: TAO-BJ), melyről Az Út és az Erény Könyve is szól. Itt persze némi ellentmondás mutatkozhat, hiszen mint azt tudjuk, a taoisták számára a halálnak nincs különös értelme, Mindenszentek napján mégis halottaink lelki üdvéért gyújtunk gyertyát. A gyertya pedig, és ezt aztán már tényleg nem kell ecsetelnünk, annyira, de annyira fallikus szimbólumnak számít a mai, fenemód művelt nyugati civilizációnkban, hogy az meg már kész művészet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gezus.blog.hu/api/trackback/id/tr82218146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása