† gézus él †

†††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† †††††††††††††††††††††††††† ††††††††††††††††††††††††††

Rovatok

Légy résen!

A széles látókör Frei Tamásnak is jár

Már nincs sok időd

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Légy fültanú!

Jól hallottam, egy lepke szállt el?

T-Socks

2008.04.25. 23:37 | gézus | Szólj hozzá!

Címkék: magyaragy mikrosztár

"Én ebben az évben ... én ... a Szőke kapitány fejét akarom… Agyamra megy, agyamra megy... Ezt nem tűröm tovább."
A piaci versenyről tudomást venni (még mindig) nem akaró, monopóliumokra jellemző arrogancia megnyilvánulása ez, ha mégoly tréfás formában is. Merthogy nem is oly rég így indította az évet szokásos kick-off meetingjén Magyarország topvállalatának visszatapsolt újravezetője.
No de hagyjuk, amikor itt egy másik szaftos téma. Véleményünk szerint ugyanis az internetadóról "vitázó", folyamatosan önmagát ismétlő, csakazértis magyarul beszélő CEO beültetése a vérszomjas Krizsó Szilvia jobbjára, bár nyilvános kínzásnak ugyan elment, de az elnök-vezérigazgató közszerepléseinek mindenféleképpen egyik legrosszabbul sikerült állomása volt.

Esetleg felmerülhet a kérdés, miért nem a társaság kommunikációs területéről küldtek valakit, hogy ugyan már, keljen birokra az NKA emberével. Oké, mi értjük, hogy Simon András meghívása több szempontból is problémás lehetett volna. Egyrészt távközlési szakemberként használhatatlan, kommunikációs igazgatóként pedig minősíthetetlen lett volna. Viszont Az Este című műsorba legalább úgy mehetett volna, mintha csak hazamenne.
Ha tehát Simon szerepvállalása nem lett volna alternatíva, akkor még mindig ott volt a lehetőség, hogy egy szakbarbárt kérjenek fel. Esetleg, ha már az erőből politizáló cégnek úgyis beleszólása van mindenbe, akkor orvosolhatta volna a problémát oly módon is, hogy egy felkészített ágazati vezetőt delegál, aki úgymond rangjához és szakmaiságához méltóan képviseli Magyarország Vezető Telekommunikációs Vállalatát. Vagy legalább kerestek volna valakit, aki már látott Internetet ott a Telekomnál (értsd: életében legalább egyszer böngészett már pornóoldalon), na akkor talán még egy értelmes beszélgetés is születhetett volna e felettébb hátborzongató témáról.
Mert hát így sajnos az a helyzet állt elő, hogy majdnem elhittük, a Nemzeti Kulturális Alapnak tényleg szüksége van arra a bizonyos 0,8 %-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://gezus.blog.hu/api/trackback/id/tr32361336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása